U Mjesnoj zajednici Bučići u jednoj ulici žive Predsjenici hrvatskih stranaka Novog Travnika.

U tzv. “Predsjedničkoj” ulici žive predsjednici HDZ-a, HSP-a i HNS-a (bivši HSS-NHI). Ovo je priča koju nikada nitko nije napisao, iz nama nepoznatih razloga.

“Predsjendička” ulica je vjerovatno najgora ulica u Općini Novi Travnik. Ulica ide od Crkve sv. Martina, pokraj područne ambulante Doma zdravlja Novi Travnik, koja radi samo dva dana u tjednu, pa prolazi pokraj Predsjednika OO HDZ-a i HSP-a i ide sve do Predsjednika HNS-a.

Ulica u Bučićima nalazi se u katastrofalnom stanju. Oborinske vode ne idu kroz kanal iz razno raznih razloga, nego se voda salijeva niz cestu, što stvara ogromne probleme, kako vozačima tako i pješacima. Cesta je prepuna rupa i vozači moraju da budu jako oprezni kada voze, da ne bi oštetili svoje vozilo.

U zimskom periodu stvara se led na cesti, što može prouzrokovati ozljede za pješake, a i vozačima nije lako voziti po ledenoj plohi.

O kanalizacijskom sustavu da i ne govorimo. Nema izgarađene kanalizacijske mreže, pa svatko svoja “govna” istresa na cestu, pa se u ljetnom periodu stvara nesnosan smrad.

Ovim putem apelujemo na Općinsku vlast, da poduzmu nešto po ovom pitanju i dovedu “Predsjedničku” ulicu u normalno stanje.

Molimo Vas da ne gledate na političko opredjeljenje, nego gledajte na građane i mještane koji tu žive i rade.

 

20160725_090939

20160725_090926

20160725_090843