Halid Bešlić nastupio je na GOŠK-ovoj Plavo-bijeloj noći u Hotelu President u Čapljini, a jednu pjesmu posvetio je braći Mamić.

“Ovu pjesmu posvećujem braći Mamić, Zoranu i Zdravku, koji su i večeras s nama i čast mi je nastupiti pred njima ovdje u Čapljini”, kazao Halid.

“Oduševilo me kad sam na YouTubeu vidio da Zdravko Mamić pjeva moju pjesmu ‘Taman je’ tek što je izašla”, dodao je Bešlić i zapjevao svoj hit, piše Čapljinski portal.

Inače, Plavo-bijela noć je okupljanje koje organizira klub iz Gabele povodom svakog Memorijala ”Andrija Anković” . Tradicionalno, između dva turnirska dana, na druženju su se i ove godine okupili simpatizeri kluba, sponzori, donatori, kao i nogometaši klubova koji gaje dobre veze s GOŠK-om.

Podsjećamo, Mamić se u BiH nalazi od lipnja 2018. godine i nije izručen Hrvatskoj gdje ga Uskok tereti za podmićivanje osječkih sudaca.

Prethodno je Mamić odlukom Vrhovnog suda Hrvatske osuđen na 6,5 godina zatvora uz izuzimanje imovinske koristi od 52 milijuna kuna (13,5 milijuna KM), a sve zbog izvlačenja 116 milijuna kuna (30 milijuna KM) iz Dinama.