Općina Kiseljak je na svojoj službenoj stranici najavila javnu raspravu o novoj investiciji koju na ovom području planira kompanija Tibra Pacific.

Tibra Pacific, inače poznata u oblastima projektiranja i visokogradnje, namjerava proširiti polje djelovanja izgradnjom proizvodnog pogona- punionicu vode.

Gradnja punionice vode planirana je u mjestu Dugo Polje, na području Kiseljaka. Trenutno je, kako su istaknuli iz Općine, u tijeku proces izdavanja izmjene okolišne dozvole za izgradnju ovog proizvodnog objekta, prenosi Klix.ba.

“Služba za gospodarstvo, urbanizam, zaštitu okoliša i komunalne poslove Općine Kiseljak, u suradnji s investitorom Tibra Pacific iz Kiseljaka, poziva sve zainteresirane subjekte i nevladine organizacije da sudjeluju u javnoj raspravi u postupku izdavanja izmjene okolišne dozvole za izgradnju proizvodnog objekta– punionice vode. Javna rasprava će se održati u prostorijama općinske vijećnice u Kiseljaku 10. veljače u 11 sati”, obavijestili su iz Općine.

Kompanija Tibra Pacific jedna je od većih građevinskih kompanija koja je napravila veliki broj stambenih zgrada u Sarajevu.