„Karadža – trade – Kašmir“ doo Bugojno nudi cjelokupno opremanje enterijera –  hotela, motela, apartmana, privatnih i poslovnih prostora!!

0
2176

Firma „Kašmir“ sa radom je počela 1996. godine i od tada se trudimo da pratimo trendove, potražnju i želje naših kupaca i da u skladu s tim opravdamo povjerenje investitora kako na nivou BiH, tako i Hrvatske, Austrije, Njemačke.

U našim maloprodajnim objektima u Bugojnu (Podgaj bb) i Livnu (Gospodarska zona Jug) možete vidjeti našu ponudu kućanskog tekstila i namještaja – zavjesa, tepiha, itisona, laminata,rasvjete, pločastog i tapaciranog namještaja, madraca.

50% proizvoda iz naše maloprodaje nosi etiketu „Kašmir“ proizvodnje, te proizvodimo pločasti i tapacirani namještaj po Vašim dimenzijama. Nudimo usluge, montaže, ugradnje i šivenja.

Zbog toga smo u mogućnosti da uspješno opremimo enterijere prema Vašim ili našim nacrtima, a to dokazuju reference i slike koje možete pogledati na našem online KATALOGU OPREMANJA ENTERIJERA

http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf

Ove subote (19. decembra 2020.) za Vas smo pripremili u Bugojnu novogodišnja sniženja uz našu “Sretnu Subotu“ i popuste do 50% !!!

Posjetite nas, a mi ćemo Vaše povjerenje opravdati sa enterijerom u kojem ćete uživati!