Pratitelji pjevača na društvenim mrežama ozbiljno su shvatili zadatak koji im je zadao Jacques te se ispod objave na Instagramu u svega nekoliko sati našlo preko 30 komentara

Pjevač Jacques Houdek (40) godinama se bori s viškom kilograma. Često govori o svojim iskustvima, a nerijetko se šali na svoj račun te oduševi svoje pratitelje.

Često on na svojim društvenim mrežama oduševi pratitelje šalama, a sada je Facebooku ‘raspisao natječaj’ za najbolji vic o njemu.

– E, pa da vas čujem sad – KOJI STE NAJBOLJI VIC O JACQUESU ČULI? Jacques je samo jedan; za drugog jednostavno nema mjesta? Da čujeeeeem!!! – napisao je pjevač na društvenoj mreži.

24sata

Poručio je pratiteljima da viceve pišu u komentare te da mu je cilj da se svi dobro nasmiju.

– Čekam vaše viceve do nedjelje u 18h, a onda biram pobjednike na fejsu i instagramu – ukupno troje najboljih! U komentar mi nakon vica napišite otkud ste. Vaš picmajstor Žak – nadodao je te otkrio kako će autore najboljih viceva častiti pizzama.

Zagreb: Jacques Houdek održao je koncert u sklopu Lisinski Atriuma

Pratitelji pjevača na društvenim mrežama ozbiljno su shvatili zadatak koji im je zadao Jacques te se ispod objave na Instagramu u svega nekoliko sati našlo preko 30 komentara.

24sata

Ovo nije prvi put da se Jacques šali na vlastiti račun. Prošle godine, objavio je fotografiju bujne neokićene božićne jelke koja ga je podsjetila na samog sebe.

24sata

Izvor: 24sata.hr