U Splitu novo ubojstvo. Sinoć  je iza 23 sata u na Hitni kirurški prijam splitskog KBC-a dovedena 22-godišnjakinja sa prostrjelnom ranom prsiju. Nažalost, liječnici je nisu uspjeli spasiti. Za desetak minuta podlegla je ozljedama te je konstatirana smrt.

U bolnicu ju je doveo mladić, koji je bio u dosta teškom stanju. Policija ga je privela te ga ispituju. Tijekom dana bi se trebale razjasniti okolnosti događaja. Djevojka je teško ranjena u stanu u Slavonskoj 17, prenosi Index.hr

Za sada nije najjasnije što se dogodilo. Prema jednoj verziji, mladić je djevojku slučajno ustrijelio dok joj je pokazivao pištolj. Policija će ispitati je li možda došlo i do kakvog sukoba prije ispaljivanja fatalnog hica.

Pred zgradom u Slavonskoj 17 sinoć je malo iza ponoći zatečeno policijsko vozilo. Na očevid je došao i zamjenik županijskog državnog odvjetnika Žarko Štrbac koji će s policijom pregledati stan i pokušati utvrditi što se zapravo dogodilo.

U Splitu je prošlog vikenda na Zapadnoj obali brutalno ubijen 18-godišnji Goran Vidić. Nož u prsa mu je zabio vršnjak Karlo Gustav Krivec. U bijegu mu je pomogao prijatelj, no policija ih je obojicu ubrzo pronašla i privela.