Nakon objave neslužbenih, preliminarnih i nepotpunih rezultata lokalnih izbora, ali i podataka kojima raspolaže Hrvatska koalicija za Travnika, Bojan Domić, kandidat za načelnika općine Travnik i predsjednik OO HDZ BiH Travnik i dr. Velimir Valjan, nositelj liste Hrvatske koalicije za Travnik, uputili su zahvalu svima koji su dali doprinos provedbi lokalnih izbora i ostvarenom odličnom izbornom rezultatu.

Naime, Bojan Domić će kao kandidat za načelnika općine Travnik imati više od 5000 glasova i biti drugi poziciniran, a Hrvatska koalicija za Travnik više od 5500 i biti druga politička opcija u Travnika, sa najmanje osam vijećnika u OV Travnik.

Od početka smo vjerovali u dobar rezultat, a to je i ostvareno. To je potvrda da smo dobro radili i da je naš Izborni program „Z naš Travnik“ uistinu prepoznat među Travničanima, te da je dobio njihovu značajnu podršku. Također, pokazalo se da je i zajednički nastup stranaka okupljenih oko HNS BiH odlična odluka. Sada je na nama velika odgovornost da, iako nemam poziciju načelnika općine Travnik, zajedno sa svima čiju potporu imamo i partnerima ostvarimo planirano. Ovim putem čestitam gosp. Admiru Hadžiemriću na pobjedi i želim mu da radi u interesu svih građana Travnika“ izjavio je Bojan Domić.

Veliko hvala svim građanima Travnika koji su izašli na izbore i glasovali, a osobito onima koji su dali potporu Bojanu Domiću kao kandidatu za načelnika ispred Hrvatske koalicije za Travnik i kandidatima sa liste Hrvatske koalicije za Travnik za OV Travnika. Također, čestitam načelniku Admiru Hadžiemriću na osvojenom još jednom mandatu, kao i svim izabranim vijećnicima, te svima želim mnogo uspjeha u radu. Uvjeren sam da ćemo svi zajedno dati doprinos razvoju Travnika. Koalicija čiji sam bio nositelj je veoma zadovoljna rezultatima, oni su u okviru naših očekivanja“, izjavio je dr. Velimir Valjan.

/hdzbih-travnik.org/