U kafiću Pin u samom središtu Rijeke, u blizini Korza, u nedjelju u poslijepodnevnim satima muškarac je usmrtio žensku osobu.

Muzičarka Iulia Josephine Bianca Kolompar potvrdila je za Jutarnji kako je za ubistvo osumnjičen njen suprug Roman Brnada. 

Brnada je, inače, ulični pjevač koji je sa suprugom Biancom nedavno nastupio u showu ‘Supertalent‘ te se tamo svađao sa članicom žirija Majom Šuput.

Roman je imao i nogometnu karijeru te je branio za NK Tomislav iz Livane kraj Osijeka. Ipak, njegov primarni ‘posao’ je posao uličnog pjevača, a u Osijeku je postao prepoznatljivo lice koje gotovo svakodnevno pjeva na trgu.

Svoju uličnu pjevačku karijeru započeo je u Beču.

“Imali smo međunarodnu prijateljsku utakmicu. Stavio sam na pločnik futrolu od naočala i zapjevao. I nije bilo loše, no nisam to napravio zbog zarade. Sve što sam dobio podijelio sam beskućnicima. Oko mene su se okupili dečki iz kluba, tražili su da im pjevam Halida Bešlića pa smo se svi dobro i zabavili”, rekao je nedavno Brnada za 24 sata.

Po povratku u Osijek shvatio je da je to dobar način za popuniti kućni budžet.

On sam za sebe kaže da je magistar cestovne glazbe, a suprugu je nagovorio da mu bude pratnja s violinom u ‘Supertalentu’.

“Mislim da on ima veliki potencijal, trebao bi se školovati”, kazala je Bianca nedavno o svom suprugu, s kojim ju je prije 12 godina povezala ljubav.

Brnada je imao zanimljiv nogometni put. Bio je u zagrebačkim niželigašima, ali i u Zagrebu te Hrvatskom dragovoljcu. Prije devet godina gotovo je završio u Dinamu. Zdravko Mamić ga je pozvao da bude treći golman kluba.

“Mamić je veliki ljubitelj umjetnosti te je jednom prilikom bio pokrovitelj koncerta moje supruge, koja je doktorica violine. Tako je i čuo za mene te me zvao da dođem. Budući da poziv nisam dobio zbog svojih golmanskih kvaliteta bilo mi je glupo doći u Dinamo”, rekao je Roman nedavno za 24 sata.