U nesreći koja se jutros oko 7:30 sati dogodila na magistralnom putu M-5 na ulazu u Travnik lakše tjelesne ozljede zadobile su dvije osobe, a u akciji spašavanja ozlijeđenih sudjelovali su pripadnici vojske i specijalne policije…

U nesreći su sudjelovala dva vozila, a vozač Citroena J. P. (19) je nakon sudara sa Opelom, kojim je upravljao S. T. iz Travnika, izgubio kontrolu nad vozilom te sletio u rijeku Lašvu.
Prema riječima glasnogovornika Ministarstva unutarnjih poslova Srednjobosanskog kantona Rusmira Prohana, u akciji spašavanja ozlijeđenih osoba sudjelovali su pripadnici Oružanih snaga Bosne i Hercegovine i specijalne policije MUP-a SBK.

Foto: Klix.ba

Pripadnik Jedinice za podršku MUP-a SBK jutros se vraćao u bazu i prolazeći pored mjesta nesreće pomogao je pripadniku Oružanih snaga Bosne i Hercegovine da iz rijeke Lašve izvuku ozlijeđene osobe kod kojih su kasnije ustanovljene lakše tjelesne ozljede, izjavio je Prohan

Lakše tjelesne ozljede koje su utvrđene u bolnici u Travniku zadobili su vozač Citroena J. P. (19) i suvozač A. P. (18), a prilikom alkotestiranja kod J. P. je izmjereno 0,40 promila alkohola u krvi.