Vitez: Kompanija Gudelj povećala plate za 14%!

0
3288

Kompanija Gudelj d.o.o koja se bavi prodajom i dostavom nafte i naftnih derivata, a posjeduje i Marketinško – prodajno odjeljenje i Kamenolom dolomita.

Ova kompanija sa sjedištem u Vitezu, svoju visoku poziciju na tržistu stekla je upravo primjenom svoje poslovne filozofije, donošenjem dobrih, strategijskih, poslovnih odluka, adekvatnim i stručnim timom zaposlenika, kvalitetnim menadžment sistemom i poslovnom metodom koji idu ukorak sa razvijenim svijetom.

Sve aktualnije iseljavanje i odlazak mladih radno sposobnih i obrazovanih ljudi i cijelih obitelji iz naše zemlje ponukao je i kompaniju Gudelj da poveća plaće svojim zaposlenicima i time zadrži svoje postojeće i buduće radnike, naime kompanija Gudelj povećala je plaće svojim zaposlenicima za 14 posto!

gudelj-640x436

Podsjećamo da se općina Vitez ubraja u red razvijenijih, uspješnijih u Federaciji, pa i u Bosni i Hercegovini, a nedavno je predsjednik Udruge viteških poslodavaca, Anto Rajković kroz Udrugu koju vodi pokušao realizirati ideju povećanja plaća uposlenih u kompanijama Poslovnog centra PC – 96.

Jedna od kompanija koja je svojim uposlenicima povećala plaće je i Ecos, koja se bavi se trgovinom materijala za vodovod i centralno grijanje te proizvodnjom fleksibilnih cijevi. U Ecosu je od 1. travnja plaća veća za 11%.