HKD Napredak – Svečani uskrsni koncert 20. travnja

25
2516

HRVATSKO KULTURNO DRUŠTVO

Hrvatsko kulturno društvo Napredak, u suradnji s Veleposlanstvom Republike Austrije i Sarajevskom filharmonijom, organizirat će 20. travnja Svečani uskrsni koncert na kojem će nastupiti bh. umjetnici Ivica Šarić, Ana Babić i Vedrana Šimić, te gošće iz Austrije Isabel Seebacher i Meghan Kahts.

Također, uskrsni koncerti bit će upriličeni u kazališnoj dvorani Hrvatskog doma u Bugojnu uz sudjelovanje Napretkovih umjetnika i u Kulturno – sportskom centru, zatim u Domu kulture u Jajcu, te u Kreševu gdje će nastupiti klapa Lampoši iz Doca, prenosi Fena

Prvoga vikenda nakon Uskrsa, Napretkovi boćari, inače uspješni premijerligaši upriličit će tradicionalni Uskrsni turnir na kojemu redovito sudjeluju najbolji bh.  boćari.

U okviru Napretkove manifestacije “Uskrsni dani” u Maloj galeriji crkve sv. Ante na Bistriku otvorena je izložba Udruge likovnih umjetnika HKD Napredak, promovirana knjiga Hrvatski koordinacijski odbor u Sarajevu 1993. i 1994., svjedočanstvo jednog povijesnog vremena čiji su autori Franjo Topić, Hrvoje Šapina, Tvrtko Nevjestić i Marijo Pejić, priopćeno je iz HKD Napredak.

Comments are closed.