“Sport Plus” donirao računalnu opremu za knjižnicu u Novom Travniku

0
1397
stranica.ba

Novotravnička knjižnica ima oko dvadeset tisuća knjiga i izrazito je bogata stručnom literaturom. Muči ih kronični nedostatak financijskih sredstava, a prijeko potrebno za osnovni rad bilo je računalo.

Saznali smo za volonterske aktivnosti i odlučili se pomoći svima koji su se aktivirali na “buđenju” naše knjižnice. Na inicijativu moje kolegice Danijele Dujo, marketing i PR managera u Sportskoj kladionici “Sport Plus”, odlučili smo se donirati računalo s kompletnom opremom potrebnom za rad onih koji pomažu u osposobljavanju ove kulturne ustanove. Naša je kladionica oduvijek bila društveno odgovorna, a prije svega smo pomagali sportske i kulturne projekte kao što je ovaj. Nadam se kako će i moja djeca, ali i djeca svih Novotravničana uskoro dobiti mogućnost posuđivanja knjiga iz novotravničke knjižnice,rekao je Marko Milanović, direktor SK “Sport Plus”.

Dodajmo kako se već dvije godine radi na ponovnom otvaranju Gradske knjižnice u Novom Travniku, a ovo je godina u kojoj bi se sve trebalo i ostvariti.

 

Računalo će im, kako su nam potvrdili, pomoći u ažuriranju naslova, arhiviranju knjiga, članova i kontaktu sa svima koji žele koristiti usluge ove knjižnice. Kako doznajemo, uskoro će dobiti i priključak na internet, pa ćemo o svim aktivnostima i radu Gradske knjižnice moći čitati i online.