novitravnik.ba

Jučer je na stadionu Pojud potpisan ugovor između Veterana Hajduka i Udruge PRONT.

Veterani Hajduka gostovat će u Novom Travniku 2. rujna. Radi se o humanitarnoj malonogometnoj utakmici između Veterana Hajduka, Novog Travnika i Udruge PRONT.

Veterani Hajduka doći će u najjačem sastavu, a tu će biti Tonći Gabrić, Ivica Šurjak, Igor Musa, Ivica Mornar, Vlatko Đolonga, Vilson Đoni, Nenad Pralija, Jurica Jerković, Ivica Buljan, Goran Brailo i još pokoje iznenađenje.

Cilj ove utakmice je prikupljanje novčanih sredstava za proširenje smještajnih kapaciteta u Javnoj ustanovi Duga u Novom Travniku.

Centar Duga je ustanova koja pruža usluge dnevnog i stacioniranog boravka osobama sa posebnim potrebama. Rad se bazira na programima socijalne skrbi, odgoja, obrazovanja i radnog osposobljavanja djece sa posebnim potrebama.

Centar je osnovan 1997 godine i pruža usluge građanima iz cijele Bosne i Hercegovine, a nalazi se u samom centru grada. Postojeći kapaciteti su popunjeni, te Centar nije u mogućnosti udovoljiti svakodnevnim zahtjevima za smještaj korisnika, posebice za stacionirani smještaj.

Dogradnjom i proširenjem objekta stvorili bi se uvjeti za prijem novih korisnika, te poboljšali uvjeti rada u jedinoj ovakvoj ustanovi u Kantonu SBK.

Procijenjena površina dogradnje iznosi 200 četvornih metara, a ukupna vrijednost projekta iznosi 150.000 KM.

Udruga PRONT ovim projektom želi prikupiti dio sredstava potrebnih za realizaciju ovog projekta, te poziva sve ljude dobre volje da se priključe ovoj velikoj humanitarnoj akciji.

U koliko želite biti dio ove akcije javite se na br. mob 063 829 516 ili na mail udrugapront@hotmail.com.

40x60 humanitarna