Pjaca se oprašta protiv Vardara, Juventus je dobio velikog igrača!

0
1245

PJACA SE OPRAŠTA OD MAKSIMIRA: HVALA DINAMU NA SVEMU

Hrvatski nogometni reprezentativac, kako smo već pisali u više navrata, potpisao je ugovor s najboljim talijanskim klubom i europskim nogometnim divom Juventusom. Stara dama dobila je sjajnog nogometaša koji će u budućnosti biti jedan od stožernih igrača kluba koji je svojedobno harao europskim nogometom i koji želi povratak na stare staze, uhvatiti se ravnopravno u koštac s Realom i Barcelonom,  klubovima koji zadnjih godina, uz manje prekide, dominiraju Ligom prvaka.

pjaca_oprostaj_pressica_1300x600

– Sutra ću odigrati zadnju utakmicu za Dinamo, a nakon toga odlazim iz najdražeg kluba. Ovo je moj klub koji volim i za koji navijam otkad sam se rodio i zahvalan sam na svemu. Ime kluba u koji odlazim bit će poznato za par dana tako da vas molim za razumijevanje. Ono što je bitno i što želim naglasiti je veliko hvala Dinamu na svemu, bilo mi je prekrasno i ostvarenje sna igrati na Maksimiru i osvajati trofeje s najdražim klubom, ali došlo je vrijeme za rastanak. Imam pomiješane osjećaje, tužan sam jer odlazim iz svog kluba, ali sretan jer me čekaju novi izazovi u karijeri – rekao je Marko pa zaključio:

– Još jednom bi pozvao sve navijače da dođu sutra na Maksimir, da nam pomognu da prođemo Vardar, a onda jednako nastave i u nastavku sezone gdje Dinamu želim puno sreće. U meni će uvijek imati najvećeg navijača, želim im da obrane titule i uđu u Ligu prvaka.

pjaca_fah4

Posao između Dinama i Pjace dovršen je danas na Maksimiru, tako da će Marko Pjaca protiv skopskog Vardara odigrati svoju posljednju utakmicu u dresu Dinama.  Za usluge 21-godišnjeg nogometaša Dinamo će od Juventusa dobiti oko 23 milijuna eura, dogovor je postignut baš na način na koji je to Dinamo želio, iako se spekulirao čak i o iznosu od 25 milijuna eura. Ovim transferom Pjaca je postao najbolji posao Maksimirske 128 u povijesti, a tek mu je 21 godina