Ivan Perišić spominje se kao moguće spektakularno pojačanje Barcelone. No je li odlazak iz Intera realan? Jedno je sigurno, priča oko tog transfera bi se mogla pretvoriti u ljetnu sapunicu

Perišić dolazi u Barcelonu, dan kasnije ‘Ne ide on nigdje’, pa nakon nekog vremena opet ‘Perišić korak do Camp Noua’, a iz Milana neka vrsta demantija ‘Na njemu gradimo jaki Inter’. Tako otprilike u posljednje vrijeme idu informacije o sudbini hrvatskog reprezentativca i ne sumnjamo kako će se javnost i sljedećih tjedana zabavljati ovom senzacijom.

Jedan dan će tako biti na putu prema Barceloni, a već drugi na treningu Intera. Što se događa u pozadini pregovora teško je znati. Može se samo nagađati.

Jedina istina je da naš najbolji igrač na Euru ima ugovor s Interom do lipnja 2020. te da talijanski klub ima posljednju riječ. Isto tako, ulaskom svježeg kapitala od kineskih investitora polako nestaju financijski problemi kluba sa San Sira koji je najavio kako želi zadržati svoje najveće zvijezde i dovesti pojačanja.

Tržišna cijena Perišića je 21 milijun eura, piše se kako bi ga Inter pustio za 30, no odličnim predstavama na kontinentalnom natjecanju možda je cijena narasla na još par milijuna više.