Održan izbor za fotomodela općine Fojnica 2016 za fotomodela BiH

0
2605

U Reumalu Fojnica u Fojnici održan je izbor za fotomodela općine Fojnica za fotomodela SBK/KSB.

Festival mladosti i ljepote je okupio prekrasne djevojke  iz Fojnice koje su se takmičile u ljepoti, elokvenciji i javnom nastupu.

fotomodel-fojnica-novitravnik-ba-16
U konkurenciji je bilo 17 ljepotica, a devet najboljih se plasiralo na finalni kantonalni izbor SBK/KSB u Novom Travniku gdje je generalni pokrovitelj općina Novi Travnik.Pored izbora za FOTOMODELA općine Fojnica, manifestaciju je upotpunio i bogat muzičko zabavni program.

fotomodel-fojnica-novitravnik-ba-14
Generalni pokrovitelj izbora Općina Fojnica,  generalni sponzor izbora Reumal Fojnica, sponzor manifestacije je pizzerija Aurora. Za ljepotu prekrasnih učesnica zaduženi su bili Frizerski salon MENSY i Butik Denim, dok su poklone za pobjednice osigurali cvjećarna Palma i darovni dućan Safir.
fotomodel-fojnica-novitravnik-ba-13 fotomodel-fojnica-novitravnik-ba-12 fotomodel-fojnica-novitravnik-ba-11 fotomodel-fojnica-novitravnik-ba-10 fotomodel-fojnica-novitravnik-ba-3 fotomodel-fojnica-novitravnik-ba-4 fotomodel-fojnica-novitravnik-ba-5 fotomodel-fojnica-novitravnik-ba-6 fotomodel-fojnica-novitravnik-ba-7 fotomodel-fojnica-novitravnik-ba-8 fotomodel-fojnica-novitravnik-ba-9 fotomodel-fojnica-novitravnik-ba-2 fotomodel-fojnica-novitravnik-ba-1