Novi Travnik: Prijavite se na “KRNJOKE” i zabavite se na velikom maskenbalu

0
2616

HKD “Napredak” podružnica Novi Travnik najavljuje tradicionalni novotravnički pokladni maskembal „Mačkare 2018“. Na pokladni utorak 13. veljače u 16 sati ulicama našeg grada prodefilirat će karnevalska povorka.  Predstavljanje skupina i zabavni program izvodi se na karnevalskoj sceni na trgu ispred Općine Novi Travnik.

Čast izrade Krnje ovogodišnjeg glavnog krivca pripala je štićenicima Edukacijsko rehabilitacijskog centra „Duga“ Novi Travnik.

Kralj i kraljica s nestrpljenjem očekuju da od vlastodržaca preuzmu ključeve grada i proglase vladavinu Mačkara u Novom Travniku.

Ove godine karneval nudi novi zanimljiv sadržaj, a to su „KRNJOKE“. Za natjecanje u krnjokama mogu se prijaviti grupe ili pojedinci koji će se pjevanjem natjecati za najbolju masku pokladnog karnevala, osvojiti prigodnu nagradu i ponijeti titulu „KRNJOKA 2018“. Za glazbeni ugođaj će se pobrinuti najbolji od najboljih, DJ GorPul.

Pozivamo sve zainteresirane skupine i pojedince da se prijave i tako ostvare svoje sudjelovanje na ovogodišnjem karnevalu. Zabava je zagarantirana, poručili su organizatori.