Mostar: Naoružani automatima opljačkali Konzum pa od kupca ukrali auto za bijeg

0
1179
Trojica
Mostar: Naoružani automatima opljačkali Konzum pa od kupca ukrali auto za bijeg
Nakon pljačke trgovine, razbojnici su od jednog kupca uzeli ključeve automobila, te su se njegovim vozilom udaljili u nepoznatom smjeru.

U utorak oko 19:25 sati u poslovnici trgovine ‘Konzum’ u Žitomisliću izvršeno je razbojništvo uz prijetnju vatrenim oružjem.

Iako je u trgovini bilo kupaca, to razbojnicima nije smetalo da izvrše pljačku. Kako Bljesak.info neslužbeno doznaje, tri razbojnika su do trgovine došli s automobilom Golf i naoružani automatskim puškama.

Nakon pljačke trgovine, razbojnici su od jednog kupca uzeli ključeve automobila, te su se njegovim vozilom Audi udaljili u smjeru Mostara.

Potvrđeno je da su se razbojnici do trgovine dovezli automobilom Golf 2, koji je prethodno otuđen na području Mostara. Nakon izvršenog razbojništva tri muške osobe su se vozilom Audi A3 udaljile u smjeru Mostara. Audi je pripadao jednom kupcu koji se u vrijeme razbojništva zatekao u trgovini.

Iz MUP-a HNŽ su potvrdili da se razbojništvo dogodilo, te da je otuđen novčani iznos od oko 1000 KM. O ovome su upoznate sve patrole na terenu.