Marko Perković-Thompson okupio tisuće ljudi na veličanstvenom koncertu u Ljubuškom

0
1546

Povodom obilježavanja 25.obljetnice pogibije hrvatskih branitelja Nedjeljka Bandura, Žarka Miličevića, Slavka Macana, Ante Tolića i Adisa Mujanovića na Krivodolu kraj Mostara, komemoracija i prigodna molitva održala se na mjestu pogibije 23. svibnja 2017.godine (utorak) u 11 sati.

U večernjim satima na prostoru Centra malih sportova u Ljubuškom, s početkom u 20 sati, upriličen je bogat kulturno-zabavni program pod nazivom “Noć sjećanja” gdje je, uz recitatore i klape nastupio Marko Perković Thompson sa svojim bendom.

Marko Perković-Thompson pozdravio je sve nazočne, te se prisjetio poginulih branitelja.

“Posebna mi je čast večeras pjevati za naše poginule vitezove i njihove obitelji. U Hercegoviniimam dosta poznanika, kumova i istinskih prijatelja, osjećam da tu pripadam”- izjavio je Marko Perković Thompson prije početka koncerta.

Dok je Thompson na bini redao svoje hitove poput Lijepa li si, Duh ratnika, Kletva kralja Zvonimira i mnoge druge, oduševljeno ga je mnoštvo slijedilo i pjevalo do posljednjeg stiha. Nekoliko tisuća Thompsonovih obožavatelja uživalo je u retrospektivnom repertoaru koji nikoga nije ostavio ravnodušnim.