Goran Ivanišević više nije trener Marina Čilića!

0
1290

Zajedno postigli velike uspjehe, a sada se razilaze.

Najbolji hrvatski tenisač svih vremena, Goran Ivanišević, više nije trener najboljeg hrvatskog tenisača današnjice, Marina Čilića, iako je njihova suradnja bila više nego uspješna. Zajedno su dogurali do naslova u Americi, kada je Čilić osvojio US Open, a sada se razilaze.

“Dragi prijatelji,  s vama želim podijeliti ovu vijest. Nažalost, više ne radim sa svojim trenerom Goranom Ivaniševićem. Počeli smo raditi zajedno u rujnu 2013. i imali smo mnogo uspjeha u tom razdoblju, posebno osvajanje US Opena 2014. Bila je velika privilegija raditi s Goranom, uživao sam u našem poslu sve vrijeme i Goran mi je pomogao da ostvarim mnoge ciljeve. Nažalost, staza koju smo dijelili na ovom putovanju se razilazi i odlučili smo završiti naš odnos. igrača i trenera. Goranu želim sve najbolje u budućnosti”, poručio je najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić na Facebooku.

O razlozima ne vrijedi nagađati, iako ih neki pronalaze u izjavi Gorana Ivaniševića u Umagu nekoliko minuta prije nego što će Čilić i Dodig krenuti u teniski obračun protiv braće Bryan, tada je Goran između ostaloga rekao da je Marin ponovno prosuo 2:0 u setovima, misleći pritom na poraz od Jacka Socka u Davis Cupu, ali i na poraz od Rogera Federera u četvrtfinalu Wimbledona.