FOTO / Nekoliko tisuća građana Viteza na manifestaciji “I ja sam Vitez”

0
1501

Svečano obilježavanje Dana općine Vitez pod nazivom “I ja sam Vitez” održano je u nedjelju u Vitezu, a centralni događaj je koncert zeničke grupe “Balkaneros”.

Sajamski program započeo je danas oko 12 sati, kada je oko 30 izlagača iz cijele Središnje Bosne postavilo svoje štandove i izložilo lijepe proizvode.

U 18 sati započeo je svečani defile ulicama Viteza. Nekoliko tisuća građana Viteza i okoline došlo je pogledati predstavnike klubova, udruga i udruženja, a sve to u pratnji Limene glazbe.

Kolonu od 38 skupina predvodili su članovi Moto kluba Vitezovi, a zatim je slijedila Limena glazba, predstavnici nogometnih i fudbalskih klubova, planinarska udruženja, Torcida Vitez, djeca sa posebnim potrebama, te skupina Roma.

Svečani defile krenuo je ispred Gradske dvorane, zatim pokraj Doma zdravlja i Gradskog parka, a svi su se zajedno skupili na Gradskom trgu, gdje u zabavno glazbenom programu nastupa zenička skupina “Balkaneros”.

Organizatori manifestacije “I ja sam Vitez”, skupina od devet prekrasnih žena i djevojaka zaslužuje sve pohvale za organizaciju.

Bravo Vitez!!!