BOGAT NOGOMETNI VIKEND U NAŠEM GRADU

0
3097

Pomalo neuobičajeno da sve selekcije koje su u natjecanju isti vikend igraju svoje utakmice na svom terenu. 

Upravo to desit će se ovaj vikend kada selekcije koje se natječu pod grbom NK “Novi Travnik” igraju svoje prvenstvene utakmice na svom stadionu!

Prvi na teren od 10:00 h. (subota) će selekcija kadeta, protivnik im je selekcija NK “Tošk” Tešanj koja je trenutno druga momčad na ljestvici tako da je pred našim momcima težak zadatak ali ne i nemoguć da upišu treću po redu pobjedu!

Od 12:00 h. na teren izlaze Juniori protivnik je isti i nakon prebrođenih početnih muka s popunom igračkog kadra, ovi momci će učiniti sve kako bi došli do druge pobjede u dosadašnjem dijelu natjecanja.

 

U nedjelju su na programu tri utakmice! 

Od 10:00 h. će na teren najmlađi članovi u natjecanju tj. momčad Pretpionira koji će svojom borbenošću uraditi sve da stignu do prve pobjede protiv susjeda iz Busovače!

Od 12:00 h. uz kadetsku najtalentiranija selekcija, selekcija Pionira igra protiv istog protivnika.  Moramo nagalasiti da ova selekcija još nije pretrpjela poraz i da su im pobjede u oba susreta izmakle za dlaku ali nema sumnje da će ovaj put učiniti sve da stignu do pobjede.

Ulaz na utakmice omaldinskih selekcija je SLOBODAN !

U poslijepodnevnim satima od 15:30 h. prvi tim igra derbi susret protiv NK Kiseljaka u okviru 7 kola DRUGA LIGA FBIH – ZAPAD. 

Seniorska momčad igra po sistemu toplo – hladno ali ovo je izuzetna prigoda da se puleni trenera Vujice predvođeni mladom novotravničkom nadom, Marijom Mamušom vrate na sami vrh tabele gdje im je objektivno i mjesto.

Moramo naglasiti kako su nam priopčili iz kluba, da je pod vodstvom ove uprave napravljeno mnogo dobrih stvari i da im pomalo nije jasno zašto nije bolja posječenost na utakmicama i stoga pozivaju svoje sugrađane da dođu i podrže ovu lijepu priču !

SVI NA STADION !

ULAZ : 3 KM