Ambyenta namještaj domaći kvalitet po europskim standardima!

0
5112

Poduzeće FIS d.o.o ove godine proslavilo je 25 godina svoga uspješnog rada na tržištu BiH ali i regije. 

Fis je izrastao u jedno od najvećih domaćih poduzeća koje je razvilo prodajnu mrežu od 15 prodajnih centara u BiH te 3 u Hrvatskoj, a već 2002. godine odlučio se i na proizvodnju vlastitih proizvoda. Prvi koraci napravljeni su u proizvodnji čarapa, ubrzo nakon njih počela je i proizvodnja tekstila, da bi višemilijunskom investicijom 2005. godine startala i proizvodnja namještaja iz koje je izrastao prepoznatljiv brend Ambyenta.

Ambyentini proizvodni pogoni svrstavaju se u red najmodernijih i najsofisticiranijih u cijeloj regiji, te su u mogućnosti ispuniti i najsloženije proizvodne zahtjeve.

Samo u zadnjih pet godina investirano je preko 20 milijuna KM  što je dodatno poboljšalo proizvodne mogućnosti i rezultiralo daljnjim razvojem i pozicioniranjem brenda Ambyenta na domaćem i ino tržištu.  Ambyenta je danas je jedna od najvećih tvornica namještaja u Bosni i Hercegovini.

Spoj kvaliteta i modernog dizajna

U više od 10 godina postojanja Ambyenta je postala vrlo prepoznatljiv brend iza kojeg stoje kvalitet, moderan dizajn i povoljne cijene, a FIS se svrstao među vodeće regionalne proizvođače namještaja od pločastih materijala i punog drveta. Rezultat je to vrlo ozbiljnog pristupa proizvodnji koji podrazumijeva suvremenu tehnologiju, educiran kadar i pažljiv odabir repromaterijala.

Ambyentin portfolio broji više od 600 različith artikala i obuhvaća sve segmente namještaja za stanovanje; dnevne, spavaće i dječje sobe, kuhinje i trpezarije, predsoblja i kupaonice, predsoblja, tapacirani namještaj, ormari, regali i komode, kreveti i ležajevi… Materijali i dizajn prate trendove u uređenju interijera, a dašak inovativnosti donosi i suradnja sa mladim perspektivnim bh. dizajnerima. U želji da udovolji svojim kupcima Ambyenta osluškuje zahtjeve tržišta, te uz veliki izbor gotovog namještaja kupcima daje mogućnost i narudžbe po mjeri kod određenih asortimana kao što su kuhinje i američki plakari. Značajan dio asortimana je i uredski namještaj.

Osim zadovoljnih kupaca, kvalitet  Ambyentinih proizvoda potvrđuju brojni certifikati i priznanja kao što je medalja za kvalitet Quadal, po kojoj je Ambyenta bila namještaj broj 1 u BiH za 2014/2015 godinu.  Još prije 10 godina usvojen je standard 9001 za sustav osiguranja kvalitete, a nakon njega i certifikat FSC koji promovira odgovorno upravljanje šumama što znači da Ambyenta šumom gospodari prema strogim ekološkim, socijalnim i ekonomskim standardima.

 

 

 

Ambyenta – kvalitetan bh. proizvod

Stalno investiranje, dugogodišnje usavršavanje u proizvodnji, neosporan kvalitet i širinu ponude kupci su odavno prepoznali i, više od deset godina, namještajem Ambyenta rado uređuju i opemaju svoje domove i poslovne prostore.

Eko gorivo pelet

Kompletan proces proizodnje u Ambyentinim pogonima zaokružen je proizvodnjom sve traženijeg eko goriva peleta, koje se proizvodi isključivo prešanjem pilote i strugotina suhog visokokaloričnog drveta bez dodavanja bilo kakvih vezivnih elemenata. Ovo gorivo dobija se od drvnog otpada na najprirodniji način i ne zagađuje okoliš. Iako je početna zamisao bila da se proizvedene količine plasiraju na inozemno tržište, posljednjih godina za ovim gorivom sve je veća potražnja i među domaćim kupcima, pa je moguće da i u ovom segmentu dođe do povećanja proizvodnih kapaciteta.