Bilobrk: Samoubistvo bi bilo braniti se 90 minuta

0
1266

Bilobrk pred Grbavicu

U Širokom Brijegu s nestrpljenjem isčekuju revanš susret polufinala Kupa Bosne i Hercegovine protiv Željezničara koji je na programu sutra u Sarajevu.

Bez obzira na prednost iz prve utakmice, Širokobriježani u ulogu favorita i dalje guraju Željezničar koji za razliku od njih u prvenstvu i ovog puta igra zapaženu ulogu. “Očekujem plasman u finale, iako sam siguran da će utakmica biti izuzetno teška.

Željezničar je na svom stadionu uvijek favorit, znamo da će učiniti sve da nas eliminišu, kao i da je puna Grbavica njihova prednost. Imamo prednost iz prve utakmice, ali nemamo namjeru da se zatvorimo i da nastojimo samo da se odbranimo.

Želimo postići pogodak koji će nas približiti finalu, samoubistvo bi bilo kada bismo se 90 minuta branili na punoj Grbavici”, izjavio je golman Luka Bilobrk od čijeg će sutrašnjeg raspoloženja vjerovatno dosta zavisiti ishod utakmice.

U timu Gorana Sablića ni ovog puta neće biti Sivrića koji je u Kupu igrao za Zrinjski, dok će u kombinaciji ovog puta biti oporavljeni Dino Ćorić.