Ana Bavrka: Rođena Novotravničanka koja izgledom oduzima dah

21
13952

Ona je zgodna, lijepa, atraktivna i krasi mnoge glazbene, kako bosansko-hercegovačke tako i regionalne spotove

Ona je fitness i zumba instruktorica, manekenka, a od nedavno i voditeljica.

Rođena Novotravničanka koja trenutno živi u Mostaru Ana Bavrka okušala se u mnogim sportovima dok nije upoznala čari zumbe. Prije šest godina položila je ispit za licenciranu zumba i fitness instruktoricu i od tada je njezin život konstantni ples.

U razgovoru za tv1.ba, Ana je rekla da joj se najviše svidjela kombinacija plesa i glazbe, ali i fitness elemenata. U isto vrijeme može plesati i zabavljati se, a ujedno i činiti nešto jako korisno za svoje tijelo i zdravlje.

– Pri treningu zumbe uključeni su svi mišići tijela, a najviše radi osmijeh, šaljivo je dometnula lijepa Mostarka. Dok trenira, Ana najviše pažnje posvećuje stražnjici pa je stoga i najponosnija na taj zamamljivi dio tijela.

Osim fitnessom i zumbom, Ana Bavrka bavi se i manekenstvom i statiranjem u glazbenim spotovima. Pojavila se u spotovima Dade Polumente, Amela Ćurića, Sandre Afrike, Ante Keša i Armina Bijedića, s kojih nosi samo pozitivna iskustva.

Na tim uspjesima najviše zahvaljuje društvenim mrežama pa daje i savjet: – Vaši selfieji mogu uroditi pojavljivanjem u nekom spotu ili nekoj emisiji.

Comments are closed.