VIDEO| Gnusne poruke Ronalda upućene navijačima Reala

0
746

Ono što se možda činilo nezamislivim prošle godine, ove godine postaje realnost.

Cristiano Ronaldo je sve dalje i dalje od Reala, a samo je pitanje vremena kada će zatražiti transfer, budući da se najveća zvijezda Reala uspjela posvađati sa navijačima Kraljevskog kluba.

Uprkos tome što Real pobjeđuje, Cristano Ronaldo igra mizerno. Nije ni sjena fudbalera koji je nedavno krunisan u najboljeg fudbalera svijeta, a teške riječi uputio je navijačima u pobjedi svog tima protiv Real Sociedada od 3:0.

Više ne aplaudira navijačima nakon pobjeda Reala, mediji prenose da je u svađi sa Danilom i Benzemom – a nakon serije grešaka koje je pravio protiv Sociedada, dobio je gromoglasne zvižduke sa tribina.

Na sve to im je Ronaldo kazao: “Kurvini sinovi”, što mu se jasno moglo pročitati sa usana. Serija video uradaka koji su ovog vikenda objavljeni u španskim medijima je nezaustavljiva, a u jednom od njih – Ronaldo je poručio navijačima “…da se pu*e”.

I to se nije desilo jednom za 90 minuta, nego u nekoliko navrata – svaki put kada bi izgubio loptu. Po okončanju meča, nije pozdravio publiku, a sve su prilike da igra posljednju sezonu u Real Madridu.