TRAGEDIJA: Mladić počinio samoubistvo

0
1169

Zenica ostala bez još jednog mladog života, Aldin Imamović počinio samoubistvo u Peharama – Zenica je jutros ostala bez još jednog mladog života, mladog sugrađanina na početku treće decenije svog života. Kako su nam potvrdili rodbina i prijatelji, naš sugrađanin Aldin Imamović počinio je samoubistvo u garaži porodičnog posjeda u Peharama.

Mladić, kojeg su mnogi Zeničani znali kao vedrog, uvijek raspoloženog i spremnog na druženje, ali prije svega kao bajkera i zaljubljenika u motocikle, napustio nas je, šokirajući prije svih porodicu, rodbinu i prijatelje, koji kažu da nije, barem javno, pokazivao ikakve ni najmanje nakane za takav čin, niti je poznato zbog čega se odlučio da počini samoubistvo .

  • Druže Aldine, bio si momak za primjer, Zenica te nikad zaboravit neće! Da ti dragi Allah podari viječni rahmet i lijepi Džennet, a tvojoj porodici da da snagu i sabura u ovim teškim trenutcima, jedna je od poruka, dok je njegov prijatelj Damir naveo Zenica je ostala bez najboljeg bajkera. Da ti dragi Allah podari džennet, a porodici sabura.

Pokušaji novinara da saznaju koliko mladih Zeničana godišnje podignu ruku na sebe, nije urodio plodom, jer se takva evidencija, barem kako je zvanično saopćeno, ne vodi u odnosu na dob osobe koja počini samoubistvo.