Pronađena droga u Novom Travniku

0
2253

Tijekom protekla 24 sata na području Srednjobosanskog kantona prijavljeno je pet kaznenih djela, a radi se o tri teške krađe, jednom oštećenju tuđe stvari i jedno posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga.

Policijski službenici SKP MUP-a SBK/KSB Travnik, postupajući po planu pojačanih mjera i radnji u cilju suzbijanja zloupotrebe opojnih droga, izvršili su kontrolu osobe B.M. rođen 1992. godine iz Novog Travnika kod kojeg je tom prilikom pronađena određena količina opojne droge. Nad imenovanim je izvršena kriminalistička obrada a Kantonalnom tužiteljstvu Travnik je dostavljen izvještaj o izvršenom navedenom kaznenom djelu.

Dana 26.07.2017.godine oko 05,50 sati u PS Bugojno prijavljena je teška krađa motornog vozila marke VW Passat, registarskih oznaka L 464 MY, koje je bilo parkirano u ulici Hendek I/13, općina Bugojno. Službenici OKP PU Bugojno su izvršili uviđaj. U cilju pronalaska navedenog vozila kao i izvršitelja navedenog kaznenog djela, poduzimaju se i druge istražne radnje.