Sedija Pozderac jedna je od mnogih pozitivnih priča zaposlenih u privatnim kladionicama. Jedna je od onih zaposlenica koje ne žele mijenjati svoje radno mjesto, jer su obitelj i ona sretni uvjetima rada i načinom ophođenja poslodavaca…

Kad sam počela raditi te davne 2000-te, moj sin je bio mali dječak, pohađao je osnovnu školu .Danas sam ponosna majka diplomiranog pravnika, s osmijehom na licu priča zaposlenica privatne kladionice „Sport Plus“.

U vrijeme kad su se političari i lakovjerni narod urotili protiv privatnih poduzeća koja se u Federaciji BiH bave igrama na sreću, više od 5.500 zaposlenih svakodnevno se na društvenim mrežama, ali i mimo njih, bori da ne završe kao brojka na Zavodu za nezaposlene.

Sedija je svoj staž u privatnim kladionicama započela u poduzeću „Bet Shop“, prešla je u „Derby“, a danas radi kao operater na računalu u Sportskoj kladionici „Sport Plus“, na uplatnom mjestu u Bihaću.

Moj sin je ponosan na svoju mamu koja ga je školovala radeći časno u privatnoj kladionici, a suprug mi je velika podrška u životu, ali i u ovoj našoj borbi za radna mjesta dodaje Bišćanka i napominje kako, ako se nju pita, planira i mirovinu dočekati zaposlena na istom radnom mjestu.

Nije Sedija Pozderac jedina koja ima takav stav i koja cijeni svoje radno mjesto, jer takvih je na tisuće u cijeloj BiH.
Svatko od zaposlenih u privatnoj kladionici dolazi na svoje radno mjesto, obavlja dnevne obveze, prima plaću za to, uplaćuju im se doprinosi i poštuju prava radnika.

I, naravno, bori se Sedija Pozderac za svoje radno mjesto, zajedno sa svojim mužem i sinom, jer je svjesna toga da ju drugi posao nigdje ne čeka!