U Federaciji BiH posluje 13 privatnih priređivača igara na sreću. “Sport Plus” je jedno od najmlađih, ali svakako i jedno od onih koje se penje ka vrhu. Trenutno se nalazi među najboljima od najboljih…

 

Osnovani u Mostaru, 21. siječnja, 2011. godine, već šest godina suvereno kroče kladioničarskim vodama i igračima donose uvijek kvalitetne te zabavne igre. Uz klasičnu sportsku prognozu, ova kladionica je poznata po inovativnim igrama, među kojima je klađenje na brojeve (popularno nazvano bingo) jedno od najatraktivnijih.

 

“Nedavno smo u funkciju pustili i online klađenje, osnovali naš Klub igrača i spremili mnoga iznenađenja za one koji su se odlučili kladiti kod nas. Uvedene su i nove opcije za igrače sportske prognoze, odnosno sportskog klađenja, jer smo osjetili kako se igrači sve manje klade na sportske ishode, a više se okreću RNG igrama. Smatramo kako je jako bitno sačuvati taj sportski duh, a on je najizrazitiji kroz sportsko klađenje”, rekao je direktor Sportske kladionice „Sport Plus“ Marko Milanović.

 

Ovo poduzeće trenutno ima 360 uplatnih mjesta u Federaciji BiH, a djeluje i na području Republike Srpske te Distrikta Brčko preko svojih sestrinskih poduzeća.

 

U sedmu godinu poslovanja, navode, žele ući rasterećeni svakodnevnih briga koje im stvaraju pojedinci donoseći neustavne odluke. Također, nadaju se, što skorijem donošenju Zakona o igrama na sreću, a koji će biti napravljen tako da zadovolji ekonomsku struku te smiri tenzije na relaciji država – kladionica.

 

“Naš uspjeh moramo zahvaliti zaposlenicima i vjernim igračima, jer jedni bez drugih ne mogu funkcionirati. Redovito ulažemo u IT resurse, osposobljavanje zaposlenih i gledamo u budućnost. Istodobno se trudimo biti kao svaka uspješna kladionica, ali i izdvojiti te služiti našem sloganu – drukčiji od drugih”, dodaje direktor Milanović.

 

“Sport Plus” će, sigurno je, ostati među najboljima, a samo je pitanje vremena kad će postati najbolji od najboljih.

 

Možda to donese baš ova sedma, simbolična, godina poslovanja, jer kako je Hipokrat rekao: „Broj sedam svojim tajnim silama održava u postojanju sve stvari. On omogućuje život i kretanje, broj sedam ima utjecaj čak i na nebeska tijela.“

 

Danas su smješteni u Novom Travniku i zapošljavaju skoro 900 radnika.