NESLUŽBENO DOZNAJEMO LINO ČERVAR PREUZIMA HRVATSKU RUKOMETNU REREZENTACIJU

0
728

Kao kandidati za novog izbornika kauboja spominjani su  Veselin Vujović,  Slavko Golužo, Irfan Pipe Smajlagić, Goran Perkovac, Ivica ObrvanNeno Kljaić, Zlatko Saračević i Lino Červar. 

Zazivan je i Zvonimir “Noka” Serdarušić, (trenutno vodi Paris Saint-Germainjedan od najvećih svjetskog rukometnih stratega, koji je već ranije bio u kombinaciji za hrvatskog izbornika ali se oko njegovog izbora situacija zapetljala i Noka nikad nije preuzeo potentnu hrvatsku reprezentaciju. Šteta. I za Noku, a poglavito za Hrvatsku.

Klikni ”sviđa mi se” za priznajem.hr

U anketama po medijima čitatelji su najveću podršku dali Veselinu Vujoviću, Crnogorcu porijeklom, koji je donedavno vodio RK Zagreb, a danas slovensku reprezentaciju s kojom nam je uzeo medalju u Francuskoj.  No, Vujović se posljednjim  izjavama sam prekrižio kao mogući kandidat.

Hrvati su u sportu prepotentni, uvjereni su da su svi iz okruženja lošiji od njih, posebno se to odnosi na Slovence. Hrvatska javnost željela je da vodim njihovu reprezentaciju, ali nisu to htjeli oni koji odlučuju. Sad se osjećam kao ‘Janez’‘” kazao je prije nekoliko dana Vujović

Drugi favorit javnosti je  “Zmago de Umago”  Lino Červar, trofejni trener s kojim je Hrvatska osvojila olimpijsko i svjetsko zlato te po dva europska i svjetska srebra.

Po tvrdnjama Maxportala već je odlučeno, Hrvatsku rukometnu rerezentaciju preuzima Červar

Citiramo:

Iz dobro upućenih izvora, onih koji stvarno odlučuju o izboru rukometnog izbornika (ne od Komisije koja se tek treba formirati) Maxportal je primio informaciju da je već odlučno da Hrvatsku reprezentaciju na Euru 2018., koje će se igrati u Hrvatskoj, voditi Lino Červar.