EVO GDJE ŽIVI VLASNIK FEJSBUKA: Zavirite u kuću Marka Zuckerberga!

0
1116
Facebook founder and chief Mark Zuckerberg speaks at the so-called "Facebook Innovation Hub" in Berlin on February 25, 2016. Facebook announced it was donating computer servers to a number of research institutions across Europe, starting with Germany, to accelerate research efforts in artificial intelligence (AI) and machine learning. / AFP PHOTO / dpa / Kay Nietfeld / Germany OUT

Mark Zakerberg, osnivač najpopularnije društvene mreže – Fejsbuk, nedavno je dobio bebu pa je odsustvovao sa posla, a evo gdje uživa sa porodicom.

On je poznat i po svojim majicama koje su uvijek iste.

Nedavno je šerovao sliku svog ormara, u kom nema ničega sem majica i dukserica s kapuljačom u potpuno istoj boji. Uz ovu sliku napisao je da je neodlučan i da ne zna šta da obuče za posao.Zakerberg je 2014. otkrio zbog čega svakog dana nosi istu odjeću.”Želim da mi život bude što jednostavniji da bih donosio samo važne odluke o tome kako da doprinesem društvu.

Nalazim se u nevjerovatnoj poziciji gdje imam priliku da se probudim svaki dan i pomognem milijardama ljudi, pa se osjećam kao da ne radim svoj posao ako potrošim i djelić energije na sporedne stvari u svom ličnom životu”, rekao je.

Ovo je odlično objašnjenje zbog čega je njegov ormar jednoličan, a evo kako izgleda kuća u kojoj živi.