Zlatko Kranjčar novi trener Dinama

0
1487

Legenda Modrih i miljenik navijača se nakon 18 godina vraća u najdraži klub! Novi trener Dinama je Dinamov bivši igrač, trener i hrvatski izbornik – Zlatko Kranjčar!

Popularni Cico izuzetno je vezan za Dinamo gdje je počeo svoju karijeru da bi 1974. protiv Hajduka debitirao za prvu momčad. Kao igrač je ostvario sjajne rezultate da bi u istom tonu nastavio i u ulozi trenera. Gospodin Kranjčar tako je za Dinamo igrao 307 utakmica i zabio 125 golova, a bio je ljubimac navijača te jedan od glavnih igrača kod osvajanja legendarnog naslova prvaka Jugoslavije 1982. godine. Tome je, naravno, dodao i dva osvojena Kupa (1980. i 1983.).

Nakon igračke karijere vratio se u Dinamo kao trener i vodio Modre do četiri trofeja (dva prvenstva i dva Kupa), a u bogatoj trenerskoj karijeri posebno se ističe i osvojeni naslov prvaka Hrvatske sa Zagrebom 2002. godine. Naravno, između ostaloga bio je i izbornik naše reprezentacije koju je vodio na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj.

Novi trener navijačima i javnosti predstavit će se u petak u 13 sati, odmah preuzeti novu ulogu i već u subotu krenuti s momčadi na pripreme u Sloveniju.