Zanimljiv oglas kojim Premier kladionice nude posao kćerki Fadila Novalića

0
3589

Premier ponuda za posao Adi Novalić!

Nakon što je kao grom iz vedra neba odjeknula vijest da je Ada Novalić, kćerka premijera Federacije BiH Fadila Novalića, zbog moralnih uvjerenja njezinog oca koja se ‘pale’ tek pod pritiskom javnosti, bila prinuđena dati otkaz na odlično plaćeni posao u Financijsko-informacijskoj agenciji te se za egzistenciju nastaviti boriti kroz samo tri firme kojima je osnivač i suvlasnik, osjetili smo kako je ovo možda prilika da pojačamo naš tim.

Stoga kćerki premijera Fadila Novalića nudimo posao u našoj firmi, u jednoj od naših 650 poslovnica i pozivamo je da se priključi timu od 1.300 radnika koji kvalitetno i profesionalno obavljaju svoj posao.

Njezin dolazak u naš tim puno bi nam pomogao. Direktor Financijsko-informacijske agencije, Esad Mahmutović, rekao je da je nju bez natječaja zaposlio jer mu je trebao netko s takvom poleđinom kako bi se obranio od raznih napada i kako bi mogao kvalitetno raditi svoj posao. U prijevodu, tko bi se usudio napadati čovjeka koji je zaposlio premijerovu kćerku?

Iz tih razloga i mi smo spremni bez natječaja zaposliti Adu Novalić, jer možda bismo u tom slučaju bili zaštićeni od neopravdanih, nezakonitih, neutemeljenih napada koje na našu firmu vrše njezin otac, premijer Fadil Novalić i ostali politički moćnici iz njegove stranke SDA.

Pozivamo Adu Novalić da se priključi našem timu u kojem već radi veliki broj visokoobrazovanih radnika i radnica koji su stvarno primljeni zbog svojih sposobnosti, a nemaju oca premijera zbog čega bi u državnim agencijama mogle biti zaposlene kao štit za leđa nekog stranački podobnog direktora.

A možda bi njezin prelazak u naše redove pomogao i obitelji Novalić, da se s nedodirljive božanske razine spuste malo na zemlju, među obične smrtnike koji žive od plaće do plaće, bore se za svoj kruh te nemaju po 5-6 firmi nastalih isključivo na snažnim političkim temeljima.

Možda bi tada njezin otac Fadil Novalić stao i razmislio prije nego 5.500 radnika iz djelatnosti igara na sreću nazove drogerašima i prostitutkama…

Premier kladionice