VIDEO Slobodan Ćurak okupio prijatelje u Libertasu

0
2749

Pansion M-Libertas sinoć je bio mjesto druženja poslovnih ljudi iz Hercegovine i Središnje Bosne.Dugogodišnja suradnja Slobodana Ćurka vlasnika poduzeća M-Libertas i Željka Nakića direktora Vinarije Čitluk izrodila je “Noć prijatelja” na Vlašiću.

Naime ova dva gospodarstvenika uspješno surađuju više od jedne decenije a kako se bliži kraj poslovne godine odlučili su pozvati svoje prijatelje, goste te pjevačke skupine kako bi pjesmom proslavili zajednički uspjeh.
-Uvijek smo rado dolazili u Središnju Bosnu a posebno na Vlašić.Mi proizvodimo vino a Slobodan je ugostitelj.Stvorilo se prijateljstvo i kada god nađemo vremena dolazimo u Središnju Bosnu i promoviramo svoja vina kao što je to slučaj i večeras.Zaista sam jako sretan svaki put kada se nalazim u ovoj sredini.Večeras se to pretvorilo u jedan kulturni događaj.Ovom prilikom pohvalio bih ove lokalne amaterske pjevačke i glazbene skupine.Ovo je predivna stvar i predivna večer.Nadam se da smo i našim vinima dali jedan kvalitetan doprinos, odnosno da gosti sa ove fešte odu sretni svojim kućama jer u sivilu naše svakodnevnice ovo je jedan lijepi iskorak a i samo večerašnje druženje zove se “Noć prijatelja”, kaže Željko Nakić direktor Vinarija Čitluk.
Željko je s pjevačkom skupinom Lampoši pjevao, družio se s gostima i promovirao pjenušac iz vinarije Čitluk a uživao je i u pjesmama pjevačke skupine Potkraja kod Travnika. S druge strane Slobodan Ćurak trudio se da svi gosti budu zadovoljni u “Noći prijatelja” a onda uzima mikrofon i pjeva.Neki iznenađeni njegovim pjevačkim talentom kažu da je šteta što se više ne druži s mikrofonom.
-Zaista sam oduševljen večerašnjom feštom.Da budem iskren nisam očekivao ovoliki odaziv.Međutim odaziv je 105 % što me jako iznenadilo. Radostan sam zbog toga i hvala mojim prijateljima i gostima večerašnje fešte. Sa Željkom i vinarijom Čitluk imam dugogodišnju suradnju i mogu reći da sve više vino potiskuje rakiju šljivovicu sa ovih prostora.Gosti sve više traže kvalitetna vina i mi smo tu da im ih serviramo odnosno prodamo”, kaže Slobodan Ćurak vlasnik M-Libertasa.
Na fešti smo sreli i Miroslava Matoševića direktora turističke zajednice kantona središnja Bosna.
-Smatram da ovakve fešte prave društveno odgovorne i uspješne osobe, odnosno poduzeća.Kraj je poslovne godine i dobri poslodavci počaste svoje goste, kupce, prijatelje. “Noć prijatelja” koju su organizirali Slobodan Ćurak i Željko Nakić još više će učvrstiti njihove poslovne veze a moguće da se izrode i neke nove poslovne ideje. Na taj način promoviraju svoje proizvode, usluge a i turizam u kantonu Središnja Bosna.Oduševljen sam feštom na Vlašiću”, kaže Miroslav Matošević.

Srećko Stipović