VIDEO: PROCURIO POKUŠAJ PREVARE U ‘MALOM EL CLASICU’

0
1136

LUKAVO, NEMA ŠTO

VIDEO: PROCURIO POKUŠAJ PREVARE U ‘MALOM EL CLASICU’ Pogledajte koliko je veliko rivalstvo Barcelone i Reala čak i u najmlađim kategorijama

Dok nogometni svijet iščekuje nedjeljni El Clasico i uzbudljivi izravni okršaj najvećih zvijezda za prvaka Španjolske, tamošnji mediji u najavi utakmice donose zanimljive snimke sudara Reala i Barcelone u mlađim kategorijama.

Već nekoliko dana traju okršaji klinaca iz podmladaka dvaju nogometnih divova, a zanimljiv video stiže s utakmice onih najmlađih i prikazuje kako su dječaci iz La Masije pokušali iskoristiti slavlje svojih protivnika iz Madrida. Što se dogodilo?

 

Mladi realovci zabili su za vodstvo i potom svi zajedno s vratarom otrčali do korner-zastavice proslaviti pogodak s toliko strasti kao da se radi o zgoditku koji riješava cijelu sezonu.

No koliko je rivalstvo između dvaju klubova čak i u najmlađim kategorijama pokazuje reakcija malih Barceloninih ‘zvijezda’, koji se nisu mogli pomiriti s novonastalom situacijom. Jedan od njih uzeo je loptu, sam pretrčao Realovu praznu polovicu i zabio gol na potpuno prazna vrata dok su svi realovci slavili na suprotnoj strani travnjaka.

Pogodak je, naravno, poništen…