Udruga za poticaj razvoja općine Novi Travnik “PRONT” 5.srpnja proslavila je svoj prvi rođendan…

U godinu dana svog postojanja članovi Udruge PRONT napravili su dosta dobrih projekata,kako za Novi Travnik tako i za Središnju Bosnu.

Kulturno sportski život u Novom Travniku ponovno se budi. Organizacijom desetak kvalitetnih kazlišnih predstava stvorena je publika te ponovno oživljen hladni Dom kulture.

Udruga PRONT uspješno je realizirala FIBA 3X3 streetball koji sada postaje jedan od zaštitnih znakova Novog Travnika. I ove godine se očekuje dolazak ekipa sa područja cijele EX Yugoslavije.

Malonogometni Božični turnir doveden je do savršenstva, a šlag na tortu bilo je gostovanje Veterana Dinama.

Pored Božičnog turnira u Novom Travniku PRONT organizira i malonogometni turnir u Bučićima, a početkom lipnja uspješno je realizirana Dinamova škola nogometa u Novom Travniku.

Svakako da je najveći uspjeh Udruge organizacija humanitarne utakmice između Prijatelja bolnice i Humanih zvijezda Hrvatske odigrane u Vitezu 22.travnja.2016.godine.  U toj utakmici prikupljena su značajna sredstva za gradnju šeste lamele bolnice u Novoj Biloj

Pred Udrugom PRONT je još mnogo posla u budućnosti. Osnovan je portal.Novitravnik.ba, a početkom rujna, točnije 3.9.oćekuje nas utakmica između Udruge PRONT i Veterana Hajduka, a sav prihod namijenjen je za proširenje smještajnog kapaciteta Centra DUGA u Novom Travniku.

Udruga PRONT za ljepši i bolji Novi Travnik.