Tučnjava migranata u središtu Beograda: Jedna osoba mrtva, dvije ozlijeđene

0
1302

Državljanin Afganistana S.G. (26) preminuo je na Urgentnom centru nakon masovnog obračuna migranata koji se danas dogodio na Zelenom vencu u Beogradu. Kako je Tanjugu rečeno u Ministarstvu unutarnjih poslova, tučnjava se dogodila oko 15 sati u Kameničkoj ulici.

 

Od zadobivenih ozljeda jedna osoba je preminula, a dvije su sa teškim ozljedama prevezene u Urgentni centar.

 

Kako je za B92 rečeno u Hitnoj pomoći jedna teško ozlijeđena osoba je na reanimaciji, a drugu teško ozlijeđenu osobu Hitna pomoć je pronašla u Brankovoj ulici.

 

Najmanje dvadesetak migranata doletjelo je sa svih strana, sa izvađenim noževima da bi opkolili mladića koji je preminuo.

 

“Dotrčali su iz smjera Terazija, Zelenog venca, pijace, sa izvađenim noževima i motkom sa ekserima, opkolili i krenuli da ga mlate. Motka je pukla koliko su ga jako udarali, a netko ga je u tom kaosu vjerojatno izbo”, priča taksist, očevidac drame koja se dogodila u središtu Beograda, prenosi Blic.

 

Policija je uhitila i zadržala nekoliko osoba osumnjičenih za učešće u tučnjavi, a pretresom su i kod njih nađeni noževi. Pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova intenzivno rade na rasvjetljavanju tog slučaja.