Tarik Filipović u premijernoj izvedbi predstave “Ćiro” oduševio Travničane

0
1206
Monodrama Tarika Filipovića “Ćiro” sinoć je izvedena u Centru za kulturu u Travniku koji je bio ispunjen do posljednjeg mjesta, a među prisutnima bili su i Miroslav Ćiro Blažević te Branko Đurić Đuro…

Monodrama koja govori o treneru svih trenera, čovjeku koji je u Travniku izuzetno cijenjen i poštovan, Miroslavu Ćiri Blaževiću sinoć je premijerno izvedena pred publikom u Travniku, a u nešto više od sat vremena Filipović je predstavio najzanimljivije dijelove Ćirinog života.
Tijekom izvedbe predstave Filipović se dotaknuo Ćirinog života u Travniku, Švicarskoj, Kini, Albaniji, ali i anegdota iz privatnog života koje su izmamile osmijeh na lica Travničana.

U više navrata Filipović je imitirajući Ćiru mladima poslao poruke kako da na što bolji način provedu život, dodavši da na kraju svi moraju na posljednji sudački zvižduk biti uzdignute glave.

Na kraju predstave kao zahvalnicu od grada Ćiro je dobio VIP kartu za stadion NK Travnik, dres sa broj 22, te posebno mjesto na stadionu.

“Jako sam uzbuđen, ovo nisam gledao do sada, a ovaj Tarik je pravo akrobatičan. Moram vam iskazati svu svoju ljubav. Prošao sam svijet, ali nikada Travnik nije izašao iz mene”, izjavio Ćiro te u svom stilu dodao da ga je Filipović večeras zbunio.

Travničani su večeras Miroslavu Ćiri Blaževiću uručili i prvu plaketu “Neizlječivi Travničanin”.

Druga izvedba predstave “Ćiro” bit će održana danas u Zenici u Bosanskom narodnom pozorištu sa početkom u 20 sati.