Sutra otvaranje skijaške sezone na Vlašiću

0
1423

Na Vlašiću je sve spremno za otvaranje zimske turističke sezone SBK.

I ove godine Turistička zajednica SBK/KSB i turistička agencija Solazur & Buenavista sa partnerima, svim ljubiteljima zimskih sportova, ali i dobre zabave pripremaju vrhunski doživljaj povodom službenog otvaranja zimske turističke sezone na SBK/KSB koje će se održati sutra na Vlašiću sa početkom u 15:00 sati.
Prema riječima direktora Matoševića, ovogodišnji zvanični program otvorenja sezone obogaćen je mnogobrojnim turističko-zabavnim sadržajima.
Na ovogodišnju Manifestaciju “Šankanje”, pored bh. građana, dolazak su potvrdili ljubitelji gosti iz Hrvatske, Srbije, Makedonije, Bugarske i Turske tako da su ležajni kapaciteti na ovoj planini popunjeni. Ovog vikenda u Sol Azur Areni, posjetitelji uživati u nastupima Severine, Amela Čurića, Dženana Lončarevića i domaćih DJ-ejeva .
Kako bi kvaliteta turističke ponude na Vlašiću bila što kvalitetnija od danas sa radom započinju i Turistički informativni centar na Babanovcu te sezonska ambulanta u okviru objekta Turističke zajednice SBK/KSB. /tntportal.ba/