Što je Novak Đoković rekao o prekidu suradnje s legendarnim Nijemcem Borisom Beckerom?

0
1253
epa05037751 Novak Djokovic of Serbia (L) hugs his coach Boris Becker after winning against Roger Federer of Switzerland during the final at the ATP World Tour Finals in London, Britain, 22 November 2015. EPA/ANDY RAIN

Kako smo i najavili srpski tenisač Novak Đoković i njemačka teniska legenda Boris Becker i službeno su prekinuli dugogodišnju uspješnu suradnju, Novak Đoković je nakon toga zaključio da su se razišli na prijateljski način. Podsjetimo, Boris Becker bio je u stručnom stožeru Novaka Đokovića od prosinca 2013. godine.

“Nakon tri veoma uspješne godine Boris Beker i ja smo zajednički odlučili da okončamo suradnju. Ciljevi koje smo tada postavili ispunjeni su u potpunosti, i ja mu se zahvaljujem na suradnji, timskom radu, predanosti i posvećenosti”, poručio je srpski tenisač koji je pod vodstvom njemačke legende osvojio 25 trofeja, od toga čak šest Grand Slam turnira.

“S druge strane moji profesionalni planovi sada su usmjereni prije svega na to da održim dobru razinu igre, napravim dobar raspored i postavim ispred sebe nove ciljeve i u tom smislu ću donositi i sve buduće odluke”, poručio je bivši najbolji tenisač svijeta, koji je ovako zapravo dao naslutiti da se želi vratiti na razdoblje prije suradnje njega i Beckera.