Stan Ivanke Trump nije ono što bismo očekivali

0
1295

PRAVO IZNENAĐENJE

Ivanka Trump, kći novoizabranog američkog predsjednika, dijeli njegove političke nazore i desna mu je ruka u poslu, ali po pitanju uređenja interijera imaju sasvim različit ukus. Dok je Trumpov penthouse već nadaleko poznat po kiču, zlatu, kipovima i fontani usred dnevnog boravka, njezin je stan puno decentnije uređen

 ivanka1

Ivanka Trump otvorila je vrata luksuznog stana na Manhattanu časopisu Elle Décor. Prije pet godina ona i suprug Jared Kushner uselili su se stan tada od 1,6 milijuna dolara, a osim luksuznog uređenja, cijena je sigurno bila paprena i zbog panoramskog pogleda na grad.

ivanka2

Pri uređenju četverosobnog stana Ivanki je pomogla dizajnerica interijera Kelly Behun. Budući da imaju troje djece, stan je dobrim dijelom uređen i prilagođen najmlađima, a zajednički prostori poput kuhinje ili dnevnog boravka u modernom su tonu, opremljeni namještajem po mjeri i skupocjenim komadima.

ivanka3

Suvremeno uređen stan ima oko 360 metara kvadratnih, a uz moderne umjetnine ili klavir, Ivanka nije štedjela ni na detaljima poput rasvjete.

ivanka4

Posebno je luksuzna ona iznad stola, klavira i u dnevnom boravku s potpisom Lindsey Adelman.

Budući da je njezin suprug Židov, prije vjenčanja Ivanka je prihvatila njegovu vjeru pa su i neki detalji u domu u skladu s načinom života.

Među najskupljim detaljima zasigurno je košer kuhinja s visokotehnološkim aparatima i opremom.

No Ivanka za Elle Décor kaže kako joj svi ti skupocjeni detalji nisu važniji od opuštene i zadovoljne obitelji: ‘Željela sam dom u kojem ćemo biti sretni, u kojem suprug može staviti noge na stol ako to želi ili se opustiti na kauču dok gleda TV. Ništa ne može biti toliko skupo da se ne smije koristiti.’

Mora se priznati da velika sjedeća garnitura u tonovima bijele kave točno tako i izgleda, a slavna Trumpova kći dnevni je boravak razigrala vintage stolićem za kavu i mekanim tepihom ABC Home. U usporedbi s penthouseom njenog oca, stan na Petoj aveniji vrlo je klasičan i moderno uređen.