U srijedu praznik košarke u Busovači!

0
1297

Ljubitelji košarke iz Središnje Bosne imat će u srijedu (30. 11. 2016.godine) privilegiju da pogledaju jednu od najboljih košarkaških ekipa u Bosni i Hercegovini – Zrinjski iz Mostara.

Razlog je odigravanje Kup utakmice KS HB protiv domaće ekipe KK Busovača. U završnici Kupa KS HB ostalo je 6 ekipa : Široki, Student, Posušje, Grude te ove dvije ekipe, a konačni pobjednik ide na završni turnir 4 ekipe koji se igra u veljači naredne godine na kojem će biti poznat i pobjednik Kupa KS Bosne i Hercegovine.

Razlika u kvaliteti ove dvije momčadi je očigledna i Zrinjski predvođen iskusnim internacionalcem Princom, ponajboljim igračem lige Kneževićem te pouzdanim Šamadanom i Begićem je apsolutni favorit u srazu s ekipom KK Busovača. Ali, ovo je velika prilika za mlade igrače Busovače, prije svega Milinovića, Ćišića, Hodžića, Babića, Bešlića i ostale da osjete kako igra prvoligaška ekipa te da vide dokle se razvila njihovo dosadašnje košarkaško umijeće.

Utakmica će imati i svoje goste, nastupit će i busovačke mažoretkinje i ljubitelji košarke kojih će sigurno biti i iz okruženja će uživati kako u igri tako i u samom ovom prazniku košarke u Busovači.
Utakmica se igra u Sportskoj dvorani u Busovači u srijedu 30. 11. s početkom u 18 sati.
Sastavi ekipa:
BUSOVAČA: Bešlić, Hodžić, Ćišić, Milinović, Husejnović, Petrović, Jovanović, Mihaljević, Ćosić, Mešinović, Vidović i Babić. Trener Križanović.
ZRINJSKI: Petrić, Knežević, Gilja, Zovko, Princ, Brajković, Demić, Barać, Brummitt, Begić, Šamadan. Trener Hrvoje Vlašić.