Šok za Mirka Alilovića: Zbog tromboze smije samo hodati

0
1214

 

Prema dijagnozama hrvatskih liječnika Mirko Alilović ima trombozu ispod koljena, objavio je Veszprem na svojim stranicama.

Iako dijagnoza zvuči dramatično, Mirko ne bi trebao pauzirati predugo, no već je otputovao u Hrvatsku gdje će nastaviti liječenje.

– Dijagnozu naših liječnika potvrdili su i njihovi kolege u Hrvatskoj, a Mirko će idućih osam dana primati injekcije – kažu u Veszpremu.

Zbog tromboze (ugrušci u krvnoj žili) Mirko ne smije putovati, ali ni trčati ili trenirati na bilo koji način. Dopušteno mu je jedino šetati.

– Vrlo vjerojatno do kraja godine više neće igrati – otkrili su u mađarskom klubu.

Udarac je to za Mirka s obzirom na vrlo dobru sezonu u Veszpremu kojem se u potpunosti posvetio nakon odlaska iz reprezentacije. Standardan je izbor uz Miklera s kojim čini jedan od najboljih golmanskih tandema u Europi i velika su snaga Veszprema. Iako mađarski div ne briljira ove sezone, dvojac Mikler-Alilović svakako je najveća snaga Veszprema. S obzirom da Mirko ne nastupa za reprezentaciju imat će dovoljno vremena za potpuno oporavak i povratak u staru formu u dresu moćnog mađarskog kluba.