Sve je na prodaju: Borac iz Travnika prodaje autobuse, kamione, prikolice…

28
2798

Na osnovu suglasnosti Porezne Uprave FBiH, Uprava Konfekcije Borac iz Travnika objavila je ovih dana Javni oglas, čiji predmet je prodaja polovna putnička i teretna vozila, čiju cijenu je odredio sudski vještak.

Ova licitacija ponudila je mnoštvo vozila, piše RadioSarajevo.ba, a neka se mogu kupiti po cijeni već od 500 KM, dok su najskuplji kamioni-tegljači i kamion marke Scania, koji su procijenjeni na 20.000 KM.

U samoj licitaciji i kupovini mogu sudjelovati sva pravna i fizička lica koja prije licitacije deponiraju novčani iznos u visini od 1.000 KM na blagajni Konfekcije Borac, a vozila se mogu pogledati u krugu Konfekcije svakim radnim danom od 7 do 15 sati sve do početka prodaje.

Javna licitacija će se održati 26. travnja u 12 sati u krugu Konfekcije Borac, a nakon obavljene prodaje bit će sklopljeni ugovori s najpovoljnijim ponuđačem.

Konačna cijena vozila će se utvrditi javnim nadmetanjem, odnosno, licitacijom u krugu tvornice, a kriterij za najpovoljniju ponudu jeste ponuđena cijena.

Comments are closed.