Jedna od najvećih hotelskih kuća u Hrvatskoj Sunčani Hvar d.d., 1. ožujka u općinskoj vijećnici u Tomislavgradu, organizira Dane otvorenih vrata.

Sunčani Hvar d.d. koji u svom vlasništvu posjeduje 7 hotela visoke kategorije, smještenih u gradu Hvaru, na otoku Hvaru, svake godine zapošljavaju velik broj sezonskih radnika.

U skladu sa poslovnim rezultatima koji su iz godine u godinu sve bolji, povećavaju se i potrebe za kvalitetnim kadrom. Za sezonu 2017. planiraju zaposliti više od 600 sezonskih radnika, te su s procesom selekcije i regrutacije započeli već u prosincu 2016. Cilj je naravno osigurati što veći broj kvalitetne radne snage, što u Hrvatskoj postaje sve teže i teže.

S obzirom na odličnu suradnju koju već godinama imaju sa zavodima za zapošljavanje diljem Hrvatske prilikom organiziranja Dana otvorenih vrata, ove godine ostvaruju suradnju i sa zavodima u BiH .

Svim zainteresiranim kandidatima će održati kratku prezentaciju i predstaviti kompaniju i uvjete rada, a potom slijedi i osobno predstavljanje kandidata kroz selekcijske razgovore.

Dani otvorenih vrata u Tomislavgradu održat će se 1. ožujka 2017. s početkom u 09:00h, u općinskoj vijećnici, saopćeno je iz ove općine.