POSTANITE ČLAN OMLADINSKOG POGONA “NK NOVI TRAVNIK”

0
3175

U našem gradu ponovno se “ŽIVI” NOGOMET !

Nakon što je skoro došlo do gašenja Omladinskog pogona, uprava kluba na čelu sa gosp.Dragom Tokalićem i gosp.Robertom Fišićem uz odobravanje i ostalih članova uprave, pravi pravi potez i obavlja razgovor s legendom i dugogodišnjim trenerom mlađih uzrasta u Novom Travniku gosp. Miroslavom Ragužem.

Dolazi do dogovora i tako se ovaj neosporno dobar trener prihvata posla koordinatora i trenera i u roku od samo 6 mjeseci preokreće stvari iz temelja, vrši omasovljavanje zapuštenog Omladinskog pogona, tako da danas ovaj pogon broji cca.150 članova.

Pokreće akciju oblačenja dječaka u boje i obilježja kluba, tako da će sada ulicama našeg grada kao i na stadionu trčati cca. 110 dječaka u sportskoj opremi s natpisom NK Novi Travnik / Omladinski pogon.  

Tijekom zime najmlađi članovi kluba nisu spavali već su sudjelovali na DFA ligi (natjecanje pod patronatom NFS BIH) kao i na turnirima u Vitezu i Zenici. 

Najsvjetlija točka ovog pogona svakako je selekcija Kadeta koja suvereno drži prvo mjesto u okviru natjecanja Omladinske lige BiH skupina Centar “B”.

Trener ove selekcije je dugogodišnji prvotimac Zrinjskog i Širokog Brijega, gosp. Mario Perić koji uz pomoć još dva trenera, gosp. Selevera Hodžića i gosp. Miroslava Raguža postiže sjajne rezultate. 

Sve ovo gore navedeno je jedan razlog više da svoje djete povjerite nama trenerima Omladinskog pogona / NK “Novi Travnik” 

Mario Perić 

Selver Hodžić

Miroslav Raguž 

Upis novih članova vršit će se u periodu od od 4.4. – 30.4.2018.god. na Gradskom stadionu Novi Travnik u doba održavanja treninga (18:00 h.)