UZ POMOĆ DOBRIH LJUDI: Sakupljen iznos za Ajdinovu operaciju, ali tu još nije kraj! (VIDEO)

0
1799

HUMANITARNE AKCIJE

Novi.ba je prije dva mjeseca objavio potresan apel 31-godišnjeg oca iz Zenice Elvisa Žigonje, čijem 6-godišnjem sinu Ajdinu je trebala pomoć. 

Sada je u redakciju našeg portala stigla i zahvalnica od oca Elvisa, a koju prenosimo u cjelosti:

Ajdinova zahvalnica od ❤️HVALA

Dragi naši veliki prijatelji i dobri ljudi želim da vas ovom prilikom obavjestim da je iznos za operaciju sakupljen, dakle iznos od 45 000€ (90 000km) mi već imamo na Ajdinovom računu čak i nešto vise, tačnije na Ajdinovom računu je 93 140, mnogo smo bliži i iznosu od 100 000 km koliko će sve koštati(prevoz,smještaj i operacija),ako Bog da uz vas dobre ljude siguran sam da ćete do kraja sedmice sakupiti i ovaj ostatak.

Mi smo jučer poslali snimke za ACIBADEM i tražili sto prije odgovor i datum operacije, naravno napomenuli smo da novac već imamo i da se nadamo sto bržem odgovoru.Sada nam predstoji sve teži i teži dio, od iščekivanja odgovora, do pripreme same operacije.VI ste uradili onaj teži dio iznos je skoro sakupljen, sada nam ostaje nada i vjera u Allahovu pomoć da će svemu uskoro biti kraj. Želim da vam se svima zahvalim, onima koji su uplaćivali po 5 km ili € do onih koji su uplaćivali i po nekoliko hiljada, na sve vas smo jako ponosni i molim dragog Allaha da vas sve nagradi.

Ja još uvijek ne mogu da vjerujem da smo sav ovaj iznos sakupili bez i jedne humanitarne akcije, bez kutija po objektima, bez izlaska na ulicu na koju smo bili spremni izaći, hvala i svim portalima koji su najzaslužniji sto se naša priča i borba daleko čula, Allah vas sve nagradio, hvala administratorima svih grupa i stranica čiji sam i ja član i što su mi dozvolili da dijelim naše apele, Allah i vas nagradio, te vam svima podario svako dobro. HVALA VAM STO STE ME TRPILI,a još jednom hvala vam dragi PRIJATELJI SIROM SVIJETA, hvala čitavoj mojoj BiH I SVIM ENTITETIMA,hvala Sandžaku, hvala ljudima iz Hrvatske koji su zvali i donirali,kao i ljudima iz Srbije, hvala Prijateljima iz Slovenije i veliko hvala NAŠOJ DIJASPORI,bez koji bi u nasoj državi bilo mnogo vise bolesni, napaćeni, gladni i invalidnih osoba, hvala vam što se niste odrekli svoje BiH, svojih zemljak ALLAH VAS SVE NAGRADIO.

Jedini CILJ nam je bio da nas Ajdo ima normalno djetinjstvo,ne da zloupotrijebimo vasu dobrotu,već da prije svega DRAGI ALLAH BUDE ZADOVOLJAN SA NAMA, jer smo se trudili da ostanemo na Allahovom putu i da položimo ispit ovog teškog iskušenja.

Trudio sam se biti javan i transparentan, trudio sam vam plasirati svaku informaciju,biti tu za svako pitanje da dam odgovor,nadam se da ste zadovoljni.
VELIKO HVALA NAŠOJ Amra Džananovic-Beso koja nam je aktivirala stranicu www.gofundme.com i preko koje ste donirali 17 445 $,da je Allah nagradi kao vas koji ste uplaćivali.

Hvala i našem velikom prijatelju Haris Husejnovic koji je otvorio prodaju vaučera preko www.citydeal.ba i preko koji ste kupili 1111 vaucer, Allah te prijatelju nagradio kao i vas sve sto ste kupovali vaučere.

I veliko hvala Azemina Cacak koja se jako puno zauzela za našeg Ajdu,te apelirala i kucala na razna vrata da je Allah nagradi.

Ako ste pročitali ovaj post onda znate da nam fali još nekih 5 000 do 6 000 km i ja vas molim da #PODIJELITE OVAJ POST.

Hvala od srca i Allah vam dao svako dobro.

Voli vas Ajdo :*

(Novi.ba)