Polje: U subotu II revijalni malonogometni turnir “NK Lašva 2017”

0
2775

U subotu, 12. kolovoza 2017. godine, u travničkom naselju Polje održava se II po redu revijalni malonogometni turnir “NK Lašva 2017”.

Nakon prošlogodišnjeg uspješno održanog turnira i odličnog druženja brojnih prijatelja NK “Lašve” Udruga za humani i održivi razvoj “Naše Polje” iz Polja uz pomoć brojnih prijatelja i ove godine organizira sportsko-zabavni program uoči blagdana Velike Gospe, patrona župe Dolac.

Turnir se organizira s ciljem druženja mještana Polja i župljana Doca, prisjećanja ljepših vremena kada je Lašvin stadion slovio kao centar okupljanja ovoga kraja, obnavljanja starih prijateljstava kao i rađanja novih ideja koje će biti u korist svih žitelja ovoga kraja.

Od 16 sati, na stadionu NK “Lašva” u Polju, ul. Slavka Gavrančića nastupaju pioniri iz NK Mladost iz Nević Polja i NK Nova Bila, ekipe Udruge “Naše Polje” i MNK “Putićevo” te veterani NK Lašve i NK “Gorice” iz Guče Gore.

Nakon revijalnog dijela nogometnog turnira organizatori pozivaju sve posjetitelje na druženje uoči blagdana Velike Gospe i patrona župe Dolac. U zabavnom djelu programa uz roštilj i hladno piće zabavljat će vas “Apparenza Acoustic band” iz Travnika.