Oglasio se i TIOIL: Pratimo europske standarde pri uvozu goriva

0
3282

Prema jučerašnjim i današnjim pisanjima pojedinih medija koji direktno optužuju poduzeća koja se bave uvozom i distribucijom BIODIZELSKIH goriva, oglasio se vlasnik poduzeća TIOIL Tihomir Matošević.

“Pojedini dirigirani mediji svojim su pisanjem narušili moj osobni ugled, ali i ugled poduzeća TIOIL, koji je vodeći privatni distributer nafte i naftnih derivata u Bosni i Hercegovini. Imamo preko 40 benzinskih crpki sa preko 250 zadovoljnih djelatnika, kojima plaće ne kasne i uredno se izmiruju sve obaveze prema državi”, poručuje Matošević.

Ponukan sam da se obratim javnosti, svojim klijentima i partnerima, kao i samim kupcima, jer su jučer u medije poslane dezinformacije, zbog kojih se mi sada oglašavamo:

“Mi smo prvenstveno uvozili BIODIZEL da bi popravili kvalitetu dizelskih goriva i zaštitili okoliš sa manjim ispusnim plinovima, a ne kako “dirigirani” mediji navode da smo to isto uradili kako bi izbjegli plaćanje akciza prema državi.

Sama riječ BIODIZEL znači da je to dizelsko gorivo koje služi za pogon vozila, a ne da služi za druge svrhe kako navode pojedini mediji. Poduzeće posluje od 2002 godine i nije imala problema sa ovlaštenim kućama koje redovno i gotovo svakodnevno uzimaju uzorke na našim benzinskim crpkama”.

Zadovoljan kupac i europski standard 

Svi naši korisnici, poslovni partneri nikada nisu imali problema i pritužbi na kvalitetu naših usluga, čak su zadovoljni jer udio biodizela u omjeru od 5 do 7 % poboljšava kvalitetu samog dizela, što se može vidjeti iz certifikata kojim su rađeni uzorci.

Mi kao uvoznici i distributeri pokušali smo europski standard primjeniti na našem tržištu, ali zbog raznih pritisaka smo odustali 2015 godine od tog nauma, što nam je i dan danas žao jer time smo izgubili bolju kvalitetu i ostali smo bez čišćeg zraka.

Državu nikad nismo oštetili, niti imamo namjeru, a naš glavni cilj je zadovoljan kupac i zaštita okoliša i prirodne sredine.

Vlasnik automehaničarske radnje: Redovnim održavanjem smanjite kvarove na svojim  vozilima 

Vlasnik automehaničarske radnje Ivan Biljaka za naš portal kazao je kako je izuzetno zadovoljan sa gorivom na TIOIL crpkama, baš kao i njegovi klijenti, koji redovno koriste usluge Tioil-a.

Kvar na automobima nastaje zbog neredovitog održavanja i dotrajalosti dijelova, a ne kako mnogi današnji “majstori” kažu da je to sve zbog goriva.